Castellano / Català
García Albiol demana als badalonins que aparquin els debats ideològics i apostin pel seu model de ciutat

2.500 persones participen en una botifarrada del Partit Popular al barri de Llefià

15 maig 2011.- El candidat del PP a l’Alcaldia de Badalona, Xavier García Albiol, ha demanat avui als badalonins que deixin de banda els debats ideològics i que apostin pel seu model de ciutat i pel canvi a Badalona, després de 32 anys de governs socialistes. “No us proposo un debat ideològic, perquè els problemes de Badalona no es resolen des de la dreta ni des de l’esquerra, sinó que us proposo un model de ciutat”, ha explicat García Albiol.

El candidat popular ha participat avui al barri de Llefià en una botifarrada organitzada pel PP de Badalona a la que han assistit 2.500 veïns de la ciutat i que ha comptat amb l’assistència de la Presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho i l’alcaldable del PP per Barcelona, Alberto Fernández Díaz.

En la seva intervenció, García Albiol ha destacat el fet que per primera vegada a Badalona és possible el canvi i que hi hagi un govern del Partit Popular i ha animat als veïns a ser protagonistes d’aquest fet històric. “Si el 22 de maig es produeix el canvi històric per primera vegada en 32 anys, els protagonistes haureu estat vosaltres”, ha assegurat. García Albiol ha recordat que porta quatre anys trepitjant els carrers de tots els barris de Badalona i que aquests dies està trobant una receptivitat molt bona cap a les seves idees tant en els barris com en el centre de la ciutat. “Avui a Badalona no queda gairebé ningú que dubti que aquest canvi és possible”, ha remarcat.

D’altra banda, Xavier García Albiol ha rebutjat les crítiques que li dediquen els seus rivals polítics i ha defensat la pressió policial davant dels problemes d’incivisme i la restricció dels ajuts socials “a totes aquelles persones que hagin vingut a delinquir”.


Comments are closed.

Flickr
0Acte Albiol 1530Acte Albiol 1920Acte Albiol 2930Acte Albiol 2830Acte Albiol 0260Acte Albiol 1300Acte Albiol 0630Acte Albiol 0780Acte Albiol 090Folleto ayudas sociales - 1 febrero 2011Folleto policía de barrio - 11 enero 2011DSC03891

Contador de visitas


  • - Visitas totales: 40,377
  • - Últimas 24 horas: 22